Oferujemy pomoc.

Przenoszenie treści badania

Zdarza się, że wskutek błędu badania zostają przesłane razem lub wiele badań musi zostać podzielonych na mniejsze elementy ze względu na przepływ pracy.

Pamiętaj, że treści można przenosić tylko z jednej wersji roboczej do drugiej. Nie ma możliwości przenoszenia treści między badaniami, które już sfinalizowano.

Aby przenieść treści z jednego badania do drugiego w aplikacji Butterfly iQ:

  1. Przejdź do ekranu archiwum i zaznacz badanie, które chcesz edytować.
  2. Wybierz symbol trzech kropek w prawym górnym rogu ekranu. Za pomocą wyskakującego okienka zaznacz opcję „Przenieś treści”.
  3. Jeśli chcesz przenieść treści z bieżącego badania do innej wersji roboczej, wybierz opcję Istniejąca wersja robocza. Jeśli chcesz przenieść treści z bieżącego badania do nowej wersji roboczej, wybierz opcję Nowa wersja robocza w tym samym archiwum.
  4. Na następnym ekranie zaznacz przechwycone obrazy, które chcesz przenieść do nowej lub istniejącej wersji roboczej. Kliknij „Kontynuuj”.
  5. Jeśli zdecydujesz się utworzyć nową wersję roboczą, będzie ona dostępna w tym samym archiwum – możesz ją edytować, sfinalizować lub usunąć w razie potrzeby. Wybierz Wyświetl nową wersję roboczą, aby uzyskać do niej dostęp. Nie będzie ona zawierać żadnych danych pacjenta z poprzedniego badania.
  6. Jeśli zdecydujesz się korzystać z istniejącej wersji roboczej, wybierz tę, do której chcesz przenieść stosowne treści, a następnie kliknij opcję „Potwierdź”. Wybierz opcję Wyświetl wersję roboczą, aby przejść do badania, do którego przeniesiono treści. Należy pamiętać, że żadne dane pacjenta nie zostaną przeniesione z jednej wersji roboczej do drugiej.
Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 1
Dziękujemy za Twoją opinię

Przykro nam, że nie udało się nam odpowiedzieć na Twoje pytanie. Oferujemy pomoc. Skontaktuj się z nami