Användarmanual

Bruksanvisningarna för Butterfly iQ/iQ+ representerar den officiella informationen för användning av Butterfly iQ/iQ+ ultraljudsenhet. De innehåller all varnings- och driftsinformation som krävs för säker och effektiv användning av Butterfly-enheten.

Butterfly iQ/iQ+ kunskapsdatabas innehåller tilläggsinformation som inte är nödvändig för användning av ultraljudssonden.

För att se och/eller ladda ner den senaste versionen av Butterfly iQ/iQ+ bruksanvisningar, välj gällande bruksanvisningar nedan:

Butterfly iQ/iQ+

Butterfly iQ Vet iOS

Du kan också hitta den senaste versionen av Användarhandboken:

• I inställningsdelen av din Butterfly iQ mobilapp
  • Genom att klicka på rullgardinsmenyn "Hjälp" i ditt Butterfly-konto från en webbläsare på din dator