iQ Användarmanual

Butterfly iQ Användarhandbok representerar den officiella informationen för användning av Butterfly iQ ultraljudsenheten. Den innehåller all varnings- och driftsinformation som krävs för säker och effektiv användning av Butterfly iQ-enheten.

Butterfly iQ Knowledge Base innehåller tilläggsinformation som inte är nödvändig för användning av ultraljudssonden.

För att se och/eller ladda ner den senaste versionen av Butterfly iQ Användarhandbok, välj gällande manual nedan:

Butterfly iQ

Butterfly iQ Vet iOS

Du kan också hitta den senaste versionen av Användarhandboken:

• I inställningsdelen av din Butterfly iQ mobilapp
  • Genom att klicka på rullgardinsmenyn "Hjälp" i ditt Butterfly-konto från en webbläsare på din dator