Använda flera Butterfly-organisationer

Du kan ha möjlighet att vara en del av flera Butterfly-organisationer. Varje sjukvårdsorganisation kan ha sitt eget medlemskap med arkiv som är specifika för deras patientpopulation och användare. Du kan enkelt växla mellan dessa medlemskap.

Hur växlar jag mellan Butterfly-organisationer?

Från appen:

1. Öppna Butterfly-appen på din mobila enhet.
  2. Klicka på din avatar i det övre vänstra hörnet på skärmen.
  3. Under ditt namn ser du din nuvarande organisation. Klicka på "Växla" för att välja en annan organisation.

Från en webbläsare:

1. Logga in på Butterfly Cloud med dina Butterfly-uppgifter.
  2. Klicka på din avatar längst upp till höger på skärmen. Under ditt namn ser du namnet på din organisation. Välj "Växla" för att välja en annan organisation.

Vad händer om jag av misstag fångar en studie i fel Butterfly-organisation?

Om en studie fångas i fel organisation, ta bort studien och byt till rätt organisation.

Hur vet jag om jag är inbjuden till en ny organisation?

Du får en inbjudan till din e-post om du är inbjuden till en ny organisation. När du accepterar den ser du ett alternativ för att "Växla" organisation. Om du inte ser alternativen för att "Växla" kanske du inte har accepterat den nya inbjudan.

Vad händer om jag ändrar min e-postadress?

Om du ändrar din e-postadress ändras inte dina medlemskap. Ditt konto, med dess nya e-postadress, kommer att vara medlem i alla tidigare organisationer.