Felsökning av app-problem

Om du har problem med att din Butterfly-app kraschar, fryser eller inte svarar på något sätt, ska du använda guiderna nedan för att felsöka.

Appen kraschar eller skärmen är blank eller frusen

1. Koppla ur sonden från din mobila enhet.
  2. Stäng och starta om appen.
  3. Se till att du har laddat upp eventuella osparade studier till Butterfly Cloud.
  4. Om din mobila enhet inte kör den senaste versionen av operativsystemet uppdaterar du operativsystemet. Det kan ta lite tid.
  5. Radera och installera om Butterfly iQ-appen på din mobila enhet.
  • Anmärkningar:
    • När en användare tar bort appen kommer alla osparade bilder i kamerarullen sannolikt att gå förlorade.
    • Användare som är anslutna i icke godkända länder kanske inte kan installera om appen om de tar bort den.
    • Om din enhet hanteras av din vårdinrättning kan du behöva hjälp från IT-teamet för att ta bort och installera om appen.
  • Återanslut din Butterfly-sond till din mobila enhet.
  • Om problemet kvarstår ska du kontakta Butterfly Support med en beskrivning av problemet.

Appen aktiveras inte när sonden är ansluten

1. Koppla ur sonden från din mobila enhet.
    2. Stäng och starta om appen.
    3. Se till att du har laddat upp eventuella osparade studier till Butterfly Cloud.
    4. Om din mobila enhet inte kör den senaste versionen av operativsystemet uppdaterar du operativsystemet. Det kan ta lite tid.
    5. Ta bort Butterfly iQ-appen från din mobila enhet.
      • När en användare tar bort appen kommer alla osparade bilder i kamerarullen sannolikt att gå förlorade.
      • Användare som är anslutna i icke godkända länder kanske inte kan installera om appen om de tar bort den.
      • Om din enhet hanteras av din vårdinrättning kan du behöva hjälp från IT-teamet för att ta bort och installera om appen.
    • Anmärkningar:
  • Starta om din mobila enhet.
  • Installera om Butterfly iQ-appen.
  • Återanslut din Butterfly till din mobila enhet.
  • Appen känner inte igen sonden

Följ instruktionerna i Åtgärda problem med anslutning.

Om de föreslagna stegen för att åtgärda problemet inte hjälper, ska du kontakta Butterfly Support för ytterligare hjälp.