Felsökning av app-problem

Om de föreslagna stegen för att åtgärda problemet inte hjälper, ska du kontakta Butterfly Support för ytterligare hjälp.

Appen kraschar eller skärmen är blank eller frusen

1. Koppla ur sonden från din mobila enhet.
  2. Stäng och starta om appen.
  3. Se till att du har laddat upp eventuella osparade studier till Butterfly Cloud.
  4. Radera och installera om Butterfly iQ-appen på din mobila enhet.
  5. Anslut din iQ till din mobila enhet igen.
  6. Om problemet kvarstår, ska du kontakta Butterfly Support med en beskrivning av problemet.

Appen aktiveras inte när sonden är ansluten

1. Koppla ur sonden från din mobila enhet.
  2. Stäng och starta om appen.
  3. Se till att du har laddat upp eventuella osparade studier till Butterfly Cloud.
  4. Ta bort Butterfly iQ-appen från din mobila enhet.
  5. Starta om din mobila enhet.
  6. Installera om Butterfly iQ-appen.
  7. Anslut din iQ till din mobila enhet igen.

Appen känner inte igen sonden

Följ instruktionerna i Åtgärda problem med anslutning.