Användargränssnitt för avbildning

Överblick över användargränssnittet

App-användargränssnittet kommer alltid att visa information om det mekaniska indexet (MI) och det termiska indexet (TI) längst upp på skärmen.

Verktygsfältet längst ned på skärmen kan variera beroende på din Butterfly-medlemsstatus och mobilappversion.

Verktygsfältet längst ner på skärmen kan användas för förinställt val, bildfrysning, bildtagning och läges-/verktygsval.

Förinställningar

Förinställningarna är en fördefinierad uppsättning av bildparametervärden. När de väljs fungerar Butterfly iQ-appen automatiskt i enlighet med motsvarande uppsättning av bildparametervärden. Tillgängliga förinställningar motsvarar de kliniska applikationsdetaljerna i Använd. Förinställd tillgänglighet kan också variera beroende på sond, Butterfly-medlemsstatus och geografisk plats.

Lägen

Butterfly iQ har funktioner för M-läge, B-läge, färgdoppler och effektdoppler.

Mätningar

Med Butterfly iQ kan du utföra kliniska mätningar i varje tillgängligt läge. Mätningar som finns tillgängliga inkluderar men är inte begränsade till avstånd, tid, område och hjärtfrekvens.

Bildtagningsgränssnitt

1. Användarbild. Om ett foto har laddats upp visas fotot här. Annars visas användarens initialer här.
  2. Värden för termiskt index (TI), mekaniskt index (MI) och bildfrekvens (Hz). Observera att Hz inte anger frekvens.
  3. Status på sondens batteri
  4. Sondens temperaturindikator
  5. Aktuell förinställning (förkortad)
  6. Kamerarulle. Siffran i ikonen visar antalet bilder och videoklipp som för närvarande finns i kamerarullen.
  7. Sondens riktningsmarkering
  8. Bildvisningsområde
  9. Linjal. Visar bilddjup i centimeter. När du zoomar på bilden justeras linjalen därefter.
  10. Val av förinställningar
  11. Reglage för bildfrysning
  12. Inspelning av videoklipp
  13. Val av åtgärd. Användare klickar här för att växla lägen och utföra åtgärder.