Uppladdning till Butterfly Cloud

Hur laddar jag upp en studie?

1. När du slutar att ta ultraljudsbilder trycker du på Capture Reel (kamerarulle) upp i högra hörnet på skärmen. Skärmen Study (undersökning) visas.
  2. Tryck på ”Spara” att starta en uppladdning.

Så här väljer du och tar bort enskilda avläsningar från en studie:

1. När du är redo att spara studien klickar du på numret längst upp till höger i avläsningsfönstret.
  2. Ange patientdata och eventuella anteckningar du kan ha om studien.
  3. Klicka på ”Spara” längst upp till höger.
  4. På nästa skärm väljer du arkivet där din studie ska sparas.
  5. Nedanför listan över arkiv finns alla videor och bilder från din studie. Om det finns en bock på bilden sparas den i studien. Tryck på de bilder eller videor som du inte vill ladda upp med studien.

När en studie har laddats upp är det inte möjligt att flytta eller ta bort enskilda avläsningar. I kommande utgåvor kommer det att vara möjligt att ta bort enskilda genomsökningar.

Titta på videon nedan för att se hur du laddar upp en studie.