Felsökning av bildproblem

Bildkvaliteten är dålig

• I appen väljer du din avatar i det övre vänstra hörnet på skanningsskärmen och väljer sedan inställningskugghjulet i det övre vänstra hörnet på arkivskärmen. Kontrollera om du har ”Kom ihåg senaste djup och intensitet” aktiverat. Då ska du inaktivera det.
  • Byt till en annan förinställning på några ögonblick och återgå sedan till den ursprungliga förinställningen. Detta återställer bildparametrarna.
  • Kontrollera att du använder en lämplig förinställning och att djupet är lämpligt för den anatomi som blir avläst.
  • Kontrollera att ljusstyrkan på skärmen är inställd på den rekommenderade inställningen på 65 %.
  • Kontrollera att du använder tillräckligt med godkänd ultraljudsgel.
  • Utför sonddiagnostik för att avgöra om din sond är skadad.
  • Om du fortfarande inte är nöjd med bildkvaliteten, ska du kontakta Butterfly Support och inkludera exempel på bilder som representerar din feedback

Studien sitter fast i utkorgen eller laddas inte upp

1. Ställ om din mobila enhet till flygplansläge.
  2. Vänta ett par minuter.
  3. Stäng av flygplansläget och anslut det igen till mobildata eller wifi.
  4. Se till att du har en stark mobil- eller wifi-anslutning.
  5. Navigera till Butterfly-appen.
    • Om du inte har tillgång till wifi och använder mobildata går du till appen Butterfly iQ och klickar på din avatar i det övre vänstra hörnet. Klicka sedan på kugghjulet i det övre vänstra hörnet för att gå till Inställningar. Se till att ”Ladda upp studie över mobil” är på.
  6. Klicka på din avatar längst upp till vänster på skanningsskärmen. Om dina studier inte har laddats upp automatiskt, kommer en varning att visas att du har studier kvar i utkorgen. Klicka på den varningen.
  7. Klicka på ”Försök igen” på studien/studierna.

Om problemet kvarstår ska du kontakta Butterfly Support med information om ditt problem, inklusive e-postadressen du använder för att logga in på appen.