Frysa och avbryta frysningen av bilden

Du kan frysa livebilder när som helst för att ta de aktuella eller senaste bildrutorna som bilder.

Hur fryser och avbryter jag frysningen av en bild under avläsning?

1. Tryck på snöflingeikonen för att frysa bilden.
  2. För att frysa upp bilden och återuppta avläsning klickar du på snöflingeikonen igen

Du kan även:

• Klicka på kameraikonen för att fånga bilden och spara den i Capture Reel (kamerarulle).
  • Gör linje- och ellipsmätningar

Hur granskar jag bildrutor från en frusen bild?

När bilden är frusen klickar du på klockikonen med den runda pilen för att se bildrutor från upp till de sista tio sekunderna av livebildtagningen. Du kan välja en enskild bildruta eller ta en bildserie, dvs. ett klipp som består av en serie av bildrutor.

För att välja en bild från serien av de senaste bildrutorna trycker du på Select (välj) när den frusna bilden har en kontur. När bilden har frusits kan du även göra följande:

• Klicka på kameraikonen för att fånga bilden och spara den i Capture Reel (kamerarulle).
  • Gör linje- och ellipsmätningar.

För att göra en bildserie trycker du på Capture Cine (ta bildserie) .