Prissättning

Vad kostar Butterfly?

Kostnaden för Butterfly iQ+ är 2 399 $ per sond plus medlemskap. Kostnaden för iQ Vet är 2 999 $ per sond plus medlemskap. Pro Individual-medlemskap för det första året kostar 420 $. Klicka här för fullständig prisinformation.

Vad kostar ett Pro Custom-medlemskap?

Vårt NYA Pro Custom-medlemskap låter dig skapa den perfekta ultraljudslösningen för dina behov.  Välj bland fyra tillägg: diagnostiska verktyg, undersökningsverktyg, utbildning och samarbeten.

Köp ditt första tillägg för 199 $ och varje ytterligare tillägg för 99 $. För mer information om Pro Custom, klicka här. Vänligen notera att Pro Custom inte är tillgängligt för iQ/iQ+ Vet.

Erbjuder ni olika priser för grupper eller lag som köper tillsammans?

Även om sondens kostnad inte ändras är Pro-teammedlemskapet 1 200 USD per år och inkluderar plats för fem medlemmar.

För större team och avdelningar, kolla in vårt Enterprise-erbjudande. Vi erbjuder också justerad prissättning för utbildningsorganisationer.

Erbjuder ni rabatter för studenter, boende eller välgörenhetsorganisationer?

Butterfly iQ prissattes med alla i åtanke och våra priser är avsiktligt fasta, enkla och transparenta för individer. Vi erbjuder inte enskilda rabatter utanför annonserade försäljningar och kampanjer.

Vi erbjuder för närvarande inte individuella rabatter för studenter och boende, men vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för medicinska utbildningsorganisationer. Läs mer här.

För organisationer som arbetar med välgörenheter och global hälsa erbjuder vi ett Global Health-program som subventionerar prenumerationsavgifter.Om du är intresserad kan du fylla i Global Health-formuläret på vår sida Uppdrag.

Finns det ett finansieringsalternativ?

Vi har åtagit oss att göra medicinsk bildbehandling så tillgänglig som möjligt. För våra kunder i USA som vill betala i avbetalningar eller betala över tid, erbjuder vi finansiering genom Affirm. Om du har specifika frågor om villkoren, ska du kontakta Affirm direkt på help@affirm.com.

För våra kunder som är veterinärer erbjuder vi möjligheten att hyra en Butterfly iQ+ Vet till ett månadspris. För mer information, klicka här.

Finns det en garanti?

Butterfly iQ+ och iQ+ Vet levereras med ett års tillverkargaranti. Observera att oavsiktlig skada inte täcks. Du har möjlighet att köpa till ytterligare två år i kassan. De fullständiga garantivillkoren finns i våra allmänna villkor.