Prissättning

Alla priser är tillgängliga för dig på vår webbplats och genom att klicka här.

Erbjuder du rabatter?

Butterfly iQ prissattes med alla i åtanke och våra priser är avsiktligt fasta, enkla och transparenta. Vi erbjuder inte enskilda rabatter utanför annonserade försäljningar och kampanjer.

För organisationer som arbetar med välgörenheter och global hälsa erbjuder vi ett Global Health-program som subventionerar prenumerationsavgifter.Om du är intresserad kan du fylla i Global Health-formuläret på vår sida Uppdrag.

Finns det en garanti?

Butterfly iQ erbjuds med en 1 års tillverkargaranti vid köp. Dessutom erbjuder vi möjligheten att köpa ytterligare två års garanti.