Medlemskap

Vad är Butterfly-medlemskapet?

Du behöver ett Butterfly-medlemskap för att börja skanna, eftersom det innehåller de autentiseringsuppgifter som du kommer att använda för att logga in i Butterfly iQ-appen. Medlemskapet fungerar som din användarlicens och ger dig tillgång till sonden.

Butterfly-medlemskapet inkluderar obegränsad säker studielagring, anonymiserad studiedelning, säker Cloud-åtkomst från din mobila enhet eller dator, DICOM-anslutning och åtkomst till vår utbildningsportal.

Prisinformation och en fullständig lista över funktioner finns här.

Krävs ett medlemskap?

Om du vill köpa en ny Butterfly iQ, iQ+ eller iQ Vet krävs ett Butterfly iQ-medlemskap. Efter det första året, om Pro-medlemmar väljer att inte förnya sitt medlemskap, förlorar de tillgången till funktioner som är medlemsexklusiva, till exempel DICOM-anslutning, delning av studier och utbildningsportalen. De skulle fortsätta att ha tillgång till de studier de redan har sparat, men skulle inte längre kunna spara nya studier. iQ fungerar då endast i ett direktvyläge med tillgång till B-läge och Färgdoppler.

Du finner mer information i en grundlig sammanfattning av de funktioner som finns tillgängliga på varje medlemsnivå. Klicka här för veterinärversionen.

Jag behöver hjälp med att välja en medlemsprenumeration.

Om du köper en sond att använda själv, är Pro-medlemskapet troligen det bästa valet för dig. Detta är bäst för soloutövare.

Om du köper mer än en sond som ska användas av flera olika personer på samma vårdinrättning eller klinik, kommer du förmodligen att vilja ha vårt Pro Team-medlemskap, så att du kan skapa separata användarkonton för varje användare. Pro Team-medlemmar har alla tillgång till samma arkivbibliotek och kan använda kalkylblad och teamkommentarer för bättre samarbete och dokumentation.

Om du väljer mellan Pro Individual och Pro Team rekommenderar vi att du köper ett individuellt Pro-medlemskap  per år. Du kan alltid uppgradera till ett team och köpa fler sonder i framtiden.

Om du vill köpa ett medlemskap för mer än fem till tio användare, uppmuntrar vi dig att överväga våra Medical Education- och Enterprise-erbjudanden.

Kan jag ingå i ett team och ha min egen individuella prenumeration?

Ja. Du kan vara medlem i så många team som du vill utöver att du har ditt eget individuella konto.

Du finner mer information om hur du ställer in ditt konto med flera organisationer här.