Medlemskap

Vad är Butterfly-medlemskapet?

Butterfly-medlemskapet inkluderar obegränsad säker studielagring, anonymiserad studiedelning, säker Cloud-åtkomst från din mobila enhet eller dator, DICOM-anslutning och åtkomst till vår utbildningsportal. Du finner mer information om Butterfly-medlemskap på medlemssidan på vår webbplats.

All prisinformation finns i Butterfly-butiken, som du kan komma åt här.

Kan jag ingå i ett team och ha min egen individuella prenumeration?

Ja. Du kan vara medlem i så många team som du vill utöver att du har ditt eget individuella konto.

Du finner mer information om hur du ställer in ditt konto med flera organisationer här.