Enheter som är kompatibla med Butterfly iQ

Du måste ladda ner Butterfly iQ-appen till en kompatibel mobil enhet för att använda Butterfly-sonden. Butterfly iQ/iQ+ har antingen en Lightning- eller USB-C-kontakt och är kompatibel med Apple- och Android-enheter. Du kan köpa en utbytbar kabel för att utöka kompatibiliteten för din iQ+ med en Lightning- eller USB-C-kontakt i Butterfly-butiken.

För en lista på enheter som är kompatibla med Butterfly iQ Vet, klicka här.

Observera att Butterfly TeleGuidance på grund av maskinvarukrav endast är tillgänglig på utvalda enheter. Klicka här för att se listan över enheter som är kompatibla med Butterfly TeleGuidance.

Nedan är listan över kompatibla mobila enheter.

Apple iOS

Butterfly iQ-appen är tillgänglig på Apple iOS 13.0 eller senare. Vi är inte kompatibla med betaversioner av iOS. Följ stegen här för att uppdatera din mobila enhet.

Lightning:

• iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 6s*
  • iPhone 6s Plus
  • iPad Pro (12,9 tum) (1:a och 2:a generationen)
  • iPad Pro (10,5 tum)
  • iPad Pro (9,7 tum)
  • iPad (5:e*, 6:e, 7:e och 8:e generationen)
  • iPad Air 3:e generationen
  • iPad mini 5:e generationen
  • iPod Touch 7:e generationen (rekommenderas ej)

USB-C:

• iPad Pro (12,9 tum) (3:e och 4:e generationen)
  • iPad Pro (11 tum) (1:a och 2:a generationen)
  • iPad Air (4:e generationen)

*Användning av iPhone 6S eller iPad 5:e generationen rekommenderas ej med Butterfly iQ+.

Samsung-enheter

Användning av Butterfly iQ med USB-C-anslutning med Samsungs mobila enheter kräver Android version 9 eller nyare.

• Samsung Galaxy S8 International Edition (modellena SM-G950F och SM-G950FD)
  • Samsung Galaxy S8+ International Edition (modellerna SM-G955F och SM-G955FD)
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy S10 Lite
  • Samsung Galaxy S10 US Edition (Modellerna SM-G973U och SM-G973U1)
  • Samsung Galaxy S10+ US Edition (Modell SM-G97U)
  • Samsung Galaxy S10e US Edition (Modell SM-G97U)
  • Samsung Galaxy Note 10 US Edition (Modellerna SM-N970U och SM-N970U1)
  • Samsung Galaxy Note 10+ US Edition (Modellerna SM-N975U och SM-N975U1)
  • Samsung Galaxy S10 Canadian Edition (modell SM-G973W)
  • Samsung Galaxy S10+ Canadian Edition (modell SM-G975W)
  • Samsung Galaxy S10e Canadian Edition (modell SM-G970W)
  • Samsung Galaxy Note 10 Canadian Edition (modell SM-N970W)
  • Samsung Galaxy Note 10+ Canadian Edition (modell SM-N975W)
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra
  • Samsung Galaxy S20 FE
  • Samsung Galaxy Note 20
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra
  • Samsung Galaxy Tab S6
  • Samsung Galaxy Tab S7
  • Samsung Galaxy Tab S7+
  • Samsung Galaxy S21 5G
  • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S21+ 5G

Vi utför omfattande hårdvaruverifiering. Enheterna Samsung Galaxy S10 och Note 10 International variant kunde inte uppnå den överföringshastighet som krävs för klinisk avbildning. Som ett resultat stöder vi för närvarande endast Galaxy S10 och Note 10 USA och Canada Editions.

Vänligen notera att Samsung Galaxy Tab S6 Lite inte stöds.

Google-enheter

Användning av Butterfly iQ med USB-C-anslutning med Google Pixel kräver Android-version 10 eller nyare.

• Google Pixel 3
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4 XL

Vänligen notera att Google Pixel 3a, 4a och 5 inte stöds.

OnePlus-enheter

Användning av Butterfly iQ med USB-C-anslutning med OnePlus mobila enheter kräver Android version 10 eller nyare.

• OnePlus 7T
  • OnePlus 7T Pro
  • OnePlus 7
  • OnePlus 7 Pro
  • OnePlus 8
  • OnePlus 8 Pro
  • OnePlus 8T