Kompatibla enheter

Du måste ladda ner Butterfly iQ-appen till en kompatibel mobil enhet för att använda Butterfly iQ-sonden.

Butterfly iQ har antingen en Lightning- eller USB-C-kontakt och är kompatibel med Apple- och Android-enheter.

Butterfly iQ Vet är endast kompatibel med Apple-enheter.

Adaptrar stöds inte. Nedan är listan över kompatibla mobila enheter.

Observera att Butterfly TeleGuidance på grund av maskinvarukrav endast är tillgänglig på utvalda enheter. Klicka här för att se listan över enheter som är kompatibla med Butterfly TeleGuidance.

Apple iOS

Butterfly iQ-appen är tillgänglig på Apple iOS 12.0 eller senare. Vi är inte kompatibla med betaversioner av iOS. Vi upphör med supporten för iOS 12 vid lanseringen av Butterfly iQ-appen v1.24 i oktober. Följ stegen här för att uppdatera din mobila enhet.

Lightning:

• iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPad Pro (12,9 tum) (1:a och 2:a generationen)
  • iPad Pro (10,5 tum)
  • iPad Pro (9,7 tum)
  • iPad (5:e, 6:e och 7:e generationen)
  • iPad Air 3:e generationen
  • iPad mini 5:e generationen
  • iPod Touch 7:e generationen (rekommenderas ej)

USB-C:

• iPad Pro (12,9 tum) (3:e och 4:e generationen)
  • iPad Pro (11 tum) (1:a och 2:a generationen)

Samsung-enheter

Användning av Butterfly iQ med USB-C-anslutning med Samsungs mobila enheter kräver Android version 9 eller nyare.

• Samsung Galaxy S8 International Edition (modellena SM-G950F och SM-G950FD)
  • Samsung Galaxy S8+ International Edition (modellerna SM-G955F och SM-G955FD)
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy S10 Lite
  • Samsung Galaxy S10 US Edition (Modellerna SM-G973U och SM-G973U1)
  • Samsung Galaxy S10+ US Edition (Modell SM-G97U)
  • Samsung Galaxy S10e US Edition (Modell SM-G97U)
  • Samsung Galaxy Note 10 US Edition (Modellerna SM-N970U och SM-N970U1)
  • Samsung Galaxy Note 10+ US Edition (Modellerna SM-N975U och SM-N975U1)
  • Samsung Galaxy S10 Canadian Edition (Modell SM-G973W)
  • Samsung Galaxy S10+ Canadian Edition (Modell SM-G975W)
  • Samsung Galaxy S10e Canadian Edition (Modell SM-G970W)
  • Samsung Galaxy Note 10 Canadian Edition (Modell SM-N970W)
  • Samsung Galaxy Note 10+ Canadian Edition (Modell SM-N975W)
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra
  • Samsung Galaxy Tab S6

Vi utför omfattande hårdvaruverifiering. Enheterna Samsung Galaxy S10 och Note 10 International variant kunde inte uppnå den överföringshastighet som krävs för klinisk avbildning. Som ett resultat stöder vi för närvarande endast Galaxy S10 och Note 10 USA och Kanada Editions.

Vänligen notera att Samsung Galaxy Tab S6 Lite inte stöds.

Google-enheter

Användning av Butterfly iQ med USB-C-anslutning med Google Pixel kräver Android-version 10 eller nyare.

• Google Pixel 3
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4 XL

Vänligen notera att Google Pixel 3a och 4a ej stöds.

OnePlus-enheter

Användning av Butterfly iQ med USB-C-anslutning med OnePlus mobila enheter kräver Android version 10 eller nyare.

• OnePlus 7T
  • OnePlus 7T Pro
  • OnePlus 7
  • OnePlus 7 Pro