Så köper du

Hur köper jag en Butterfly iQ?

Om du är i ett land där vi är tillgängliga kan du köpa en sond i Butterfly Store.

Hur får jag en offert?

Du kan generera en offert själv. Gör så här:

1. Gå till Butterfly Store och välj Butterfly iQ.
  2. Välj din Butterfly iQ baserat på den enhet som du kommer att använda Butterfly iQ med och välj önskad mängd.
  3. Följ stegen på skärmen för att fortsätta till Betalning. Där väljer du alternativet för "Elektronisk offert".

En offert skickas till din e-post. Du kan betala via den bifogade länken.

Jag kan inte använda en offert eller köpa direkt från butiken. Hur köper jag en Butterfly iQ?

Skapa en offert enligt anvisningarna ovan, och kontakta sedan Butterfly Support med ditt offertnummer och mer information om dina betalningsbehov.

Jag köper från en skattebefriad organisation i USA. Hur köper jag en Butterfly iQ skattefritt?

Om du köper en iQ från USA, ska du generera en offert enligt anvisningarna ovan, kontakta Butterfly Support med ditt offertnummer och en kopia av ditt intyg om skattebefrielse.

Jag skulle vilja köpa utan att betala mervärdesskatt.

När du gör ett köp via Butterfly Store anger du ditt momsnummer under kassaprocessen. Se till att ditt momsnummer är giltigt hos Europeiska kommissionen.