Så köper du

Hur köper jag en Butterfly iQ?

Om du är i ett land där vi är tillgängliga kan du köpa en sond i Butterfly Store.

Hur får jag en offert?

Du kan generera en offert själv. Gör så här:

1. Gå till vår webbutik.
  2. Välj Butterfly iQ eller Butterfly iQ Vet i butiken. När du tillfrågas, välj den sond du vill köpa (USB-C eller "lightning") och ditt medlemskap (Basic, Pro Individual eller Pro Team).
  3. Välj tillbehör om du önskar.
  4. Ange ditt namn och din e-post. Notera att dessa uppgifter länkas till ditt moln-konto. Om du köper tjänsten å en kollegas vägnar och om de bör få orderbekräftelsen och inbjudan till molnet kan du ange deras namn och e-post.
  5. I kassan, välj elektronisk offert som betalsätt.

En offert skickas till din e-post. Du kan betala via den bifogade länken.

Vänligen notera att vi inte stödjer återförsäljning eller export av Butterfly iQ.

Jag kan inte använda en offert eller köpa direkt från butiken. Hur köper jag en Butterfly iQ?

Skapa en offert enligt anvisningarna ovan, och kontakta sedan Butterfly Support med ditt offertnummer och mer information om dina betalningsbehov.

Jag köper från en skattebefriad organisation i USA. Hur köper jag en Butterfly iQ skattefritt?

Om du köper en iQ från USA, ska du generera en offert enligt anvisningarna ovan, kontakta Butterfly Support med ditt offertnummer och en kopia av ditt intyg om skattebefrielse.

Jag skulle vilja köpa utan att betala mervärdesskatt.

När du gör ett köp via Butterfly Store anger du ditt momsnummer under kassaprocessen. Se till att ditt momsnummer är giltigt hos Europeiska kommissionen.