Demonstrationer

Kan jag få en demonstration eller testa sonden innan jag köper?

På grund av antalet förfrågningar kan vi inte åta oss att utföra live-demonstrationer eller -tester för närvarande.

Om en demonstration är avgörande för ditt köpbeslut, skicka en Försäljningsförfrågan på vår webbplats. I ditt meddelande, vänligen inkludera din sjukvårdsorganisation, din kliniska specialitet och information om din förfrågan. All information du kan dela om vilken specifik information eller grafik som skulle tillfredsställa din begäran om en demo skulle uppskattas.

Kan jag delta i ett kommande evenemang för att se iQ "in action"?

Vi inbjuder dig att besöka alla evenemang som passar för dig. För att se vårt schema för kommande evenemang, klicka här.

Var annars kan jag se iQ?

Du kan se kundhistorier på vår YouTube-sida , granska kliniska bevis på vår webbplats och titta på offentliga tutorials på vår utbildningsportal.