Vem kan köpa Butterfly iQ

Var vi säljs

Butterfly iQ säljs i Australien, Österrike, Belgien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien och USA. Om du har licens i ett av dessa länder, besök Butterfly Store för att köpa din Butterfly iQ idag.

Kommande

Vi har åtagit oss att noggrant och ansvarsfullt navigera genom regleringsprocesserna i varje land. För att få reda på när Butterfly iQ finns tillgänglig i ditt område först av alla, reservera en Butterfly iQ på vår webbplats idag.

Jag har reserverat en Butterfly iQ. Vad betyder det?

Att göra en reservering via vår bokningsportal säkerställer att du kommer att vara den första att få tillgång till vår onlinebutik och köp av Butterfly iQ i ditt område. En reservation är inte ett köp och kräver inte ett ekonomiskt åtagande.

Behörighet för köp

Endast läkare och andra utövare som är licensierade att använda eller föreskriva användning av diagnostiskt ultraljud är berättigade att köpa Butterfly iQ. Du måste ha licens i det land där du utför ditt köp. Om du köper på uppdrag av en sådan läkare eller utövare med ett giltigt recept för användning i professionell praxis, är du också berättigad att köpa.

För närvarande är Butterfly iQ endast godkänd för användning i de länder som anges ovan. Läkare eller andra utövare måste ha licens i det land där de köper Butterfly iQ.

Alla som köper en Butterfly iQ måste kunna intyga följande:n Jag är en läkare eller annan utövare med god status och med licens enligt lagen i den stat där jag tänker använda eller föreskriva användning av enheten. Eller, jag köper enheten enligt ett giltigt recept eller beställning från en sådan läkare för mänsklig användning i yrkesutövning med lagens godkännande.

Får veterinärer köpa Butterfly iQ?

Butterfly iQ är endast godkänd för användning på människor. Vi släppte nyligen iQ Vet, vår första produkt som är tillgänglig för veterinärbruk. Kolla vem som kan köpa iQ Vet här.

Hur validerar ni en köpares behörighet?

Validering utförs i kassan. Köparen måste intyga att de uppfyller behörighetskraven och godkänner Butterflys regler och villkor innan köpet genomförs.