Vem kan köpa Butterfly iQ+

Var vi säljs

Butterfly iQ säljs i Australien, Österrike, Belgien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien och USA. Om du har licens i ett av dessa länder, besök Butterfly Store för att köpa din Butterfly nu.

Kommande

Vi har åtagit oss att noggrant och ansvarsfullt navigera genom regleringsprocesserna i varje land. För att bli först med att få reda på när Butterfly iQ+ finns tillgänglig i ditt område, reservera en Butterfly iQ+ på vår webbplats nu.

Jag har reserverat en Butterfly iQ+. Vad betyder det?

Att göra en reservering via vår bokningsportal säkerställer att du kommer att vara den första att få tillgång till vår onlinebutik och köp av Butterfly iQ+ i ditt område. En reservation är inte ett köp och kräver inte ett ekonomiskt åtagande.

Behörighet för köp

För närvarande är Butterfly iQ/iQ+ endast godkänd för användning i de länder som anges ovan. Läkare eller andra utövare måste ha licens i det land där de köper Butterfly.

Du kan köpa Butterfly iQ+ om du är läkare med god status och med licens enligt lagen i den region där du arbetar och där du ämnar använda enheten. Du kan även köpa enheten enligt ett giltigt recept eller order från en sådan läkare för användning i yrkesutövning i enlighet med lagen.

Sjuksköterska, läkarstuderande och sonograf kan köpa enheten under direkt uppsikt av en läkare (med giltigt recept eller giltig order). Vänligen fråga ansvarig läkare, avdelningschef eller sjukhusadministratör innan du köper enheten.

OBS: Federal lag begränsar försäljning av denna enhet enbart till eller på beställning av en licensierad läkare.

Får veterinärer köpa Butterfly iQ+?

Butterfly iQ+ är endast godkänd för användning på människor. I USA erbjuder vi iQ Vet för användning av veterinär. Se vem som kan köpa iQ Vet här.

Hur validerar ni en köpares behörighet?

Validering utförs i kassan. Köparen måste intyga att de uppfyller behörighetskraven och godkänner Butterflys regler och villkor innan köpet genomförs.

Är Butterfly iQ+ tillgängligt för allmänheten?

Nej. Butterfly iQ+ är en reglerad medicinteknisk utrustning och är endast tillgängligt för kvalificerad och utbildad vårdpersonal.