Dela studier

Du kan dela de avidentifierade studierna från Butterfly Cloud sömlöst med vem som helst.

Så här delar du en studie från Butterfly på en dator:

1. Logga in på Butterfly Cloud med dina Butterfly-uppgifter.
  2. Välj den studie du vill dela.
  3. Längst upp till höger på skärmen finns en ruta med en pil som sticker ut ur den. Klicka på den bilden.
  4. Kopiera den identifierade studielänken för att dela via e-post eller någon annan plattform.

Så här delar du en studie från Butterfly iQ mobilappen:

1. Logga in i din Butterfly-app och klicka på din avatar i det övre vänstra hörnet av din app.
  2. Navigera till arkivet där din studie är sparad och välj sedan den studie du vill dela.
  3. Längst upp till höger på skärmen finns en ruta med en pil som sticker ut ur den. Klicka på den rutan. Därifrån kan du välja att dela studien via ett direkt textmeddelande eller kopiera länken. När du har kopierat kan du klistra in den länken i ett textmeddelande, e-post eller pbulicera den var som helst.

Ladda ned och skriva ut studier

Din organisation kan kräva dokumentation av en ultraljudstudie i pappersdiagrammet. Du kan ladda ner avidentifierade bilder eller videoklipp till din dator för att skriva ut studien.

Så här laddar du ned en skanning:

1. Logga in på cloud.butterflynetwork.com på en dator.
  2. Välj arkivet som din studie finns i och välj sedan studien.
  3. Välj bilden eller klippet som ska laddas ner.
  4. Klicka på Hämta i nedre högra hörnet av bilden eller videoklippet.
  5. Följ anvisningarna på skärmen.

Bilder laddas ner som .png- filer och videoklipp laddas ned som .mp4- filer. Det är inte möjligt att ladda ned flera bilder eller videoklipp samtidigt. När du har laddat ner en bild kan du skriva ut den vid behov.