Delning och nedladdning av studier

Dela studier

Du kan enkelt dela avidentifierade studier med vem som helst.

För att dela en studie på en dator:

1. Logga in på Butterfly Cloud med dina Butterfly-uppgifter.
  2. Välj den studie du vill dela.
  3. Längst upp till höger på skärmen finns en ruta med en pil som sticker ut ur den. Klicka på den bilden.
  4. Kopiera den identifierade studielänken för att dela via e-post eller någon annan plattform.

För att dela en studie från appen:

1. Logga in i din Butterfly-app och klicka på din avatar i det övre vänstra hörnet av din app.
  2. Navigera till arkivet där din studie är sparad och välj sedan den studie du vill dela.
  3. Längst upp till höger på skärmen finns en ruta med en pil som sticker ut ur den. Klicka på den rutan. Därifrån kan du välja att dela studien via ett direkt textmeddelande eller kopiera länken. När du har kopierat kan du klistra in den länken i ett textmeddelande, e-post eller pbulicera den var som helst.

ladda ner undersökningar

Du kan ladda ner fullständiga studier som PDF-filer eller ladda ner individuella bilder och videor som PNG-filer respektive MP4- filer. Studiers PDF-filer kan inkludera uppgifter som identifierar patienter. Bilder och videor avidentifieras.

För att ladda ner en studie som PDF-fil:

1. Logga in på cloud.butterflynetwork.com på en dator.
  2. Välj arkivet som din studie finns i och välj sedan studien.
  3. Välj de tre prickarna i det övre högra hörnet av skärmen.
  4. Välj "Skapa PDF" ("Create PDF").
  5. Välj innehållet som du vill inkludera i studiens PDF. Om du vill inkludera allt innehåll, markera alla val.
    • PDF-filer som innehåller patientuppgifter kan endast laddas ner av administratörer. PDF-filer som laddas ner av teammedlemmar inkluderar ej skyddade hälsouppgifter.
  6. Välj Ladda ner (Download) för att ladda ner studien som PDF-fil.

Vänligen notera att eventuella videor som inkluderas i PDF-studien endast visas som en ram av varje video, med en länk till videorna i Butterfly Cloud.

För att ladda ner en individuell bild eller video:

1. Logga in på cloud.butterflynetwork.com på en dator.
  2. Välj arkivet som din studie finns i och välj sedan studien.
  3. Välj bilden eller klippet som ska laddas ner.
  4. Klicka på Hämta i nedre högra hörnet av bilden eller videoklippet.
  5. Följ anvisningarna på skärmen.