Lägga till och ta bort användare i ditt team

Om du köper ett teammedlemskap skickas personen som gör köpet ett e-postmeddelande med en länk för att ställa in teamets Butterfly Cloud-konto. Denna köpare är automatiskt administratören för molnet och har möjlighet att lägga till eller ta bort teammedlemmar.

Så här lägger du till en ny användare i ditt team:

1. Logga in på Butterfly Cloud från en dator.
  2. Klicka på din avatar längst upp till höger och välj ”Medlemmar”.
  3. Du kan lägga till en ny användare genom att ange deras e-postadress och sedan klicka på ”Bjud in”.
  4. Den nya användaren får en e-postinbjudan om att gå med i teamet. När de klickar på länken i den inbjudan uppmanas användaren att skapa ett lösenord.

Så här tar du bort en användare från ditt team:

1. Logga in på Butterfly Cloud från en dator.
  2. Klicka på din avatar längst upp till höger och välj ”Medlemmar”.
  3. Om du vill ta bort en användare väljer du rullgardinsmenyn bredvid deras åtkomstnivå längst till höger och klickar sedan på ”Ta bort från organisationen”.

Användare kan läggas till och tas bort när som helst. Varje användare kan få administrativa behörigheter.