Vi är här för att hjälpa till.

Lägga till och ta bort användare i ditt team

Om du är Enterprise-administratör, klicka här för anvisningar om medlemshantering för Enterprise.

Om du köper ett teammedlemskap skickas personen som gör köpet ett e-postmeddelande med en länk för att ställa in teamets Butterfly Cloud-konto. Denna köpare är automatiskt administratören för molnet och har möjlighet att lägga till eller ta bort teammedlemmar.

Så här lägger du till en ny användare i ditt team:

  1. Logga in på Butterfly Cloud från en dator.
  2. Klicka på din avatar i det övre högra hörnet och välj "Organisationsinställningar".
  3. På nästa sida väljer du "Medlemmar".
  4. Du kan lägga till en ny användare genom att ange deras e-postadress och sedan klicka på ”Bjud in”.
  5. Den nya användaren får en e-postinbjudan om att gå med i teamet. När de klickar på länken i den inbjudan uppmanas användaren att skapa ett lösenord.

Så här tar du bort en användare från ditt team:

  1. Logga in på Butterfly Cloud från en dator.
  2. Klicka på din avatar i det övre högra hörnet och välj "Organisationsinställningar".
  3. På nästa sida väljer du "Medlemmar".
  4. Om du vill ta bort en användare väljer du rullgardinsmenyn bredvid deras åtkomstnivå längst till höger och klickar sedan på ”Ta bort från organisationen”. 

Användare kan när som helst läggas till och tas bort och valfri användare kan få administrativ behörighet. Vänligen notera: detta är ej tillgängligt för inaktiva abonnemang.

 

Alla förinställningar, bildlägen och funktioner är inte tillgängliga överallt. Kontrollera tillgänglighet i ditt land.

Var denna artikel till hjälp?
17 av 30 tyckte detta var till hjälp
Tack för din feedback

Vi beklagar att detta inte besvarade din fråga. Vi är här för att hjälpa till. Kontakta oss