Hantera arkiv

Vi rekommenderar att du organiserar arkiv på ett sätt som bäst gynnar din organisations behov. En vanlig modell skulle vara att ha Kliniska skanningar och Utbildningsskanningar som separata arkiv, eller att separera dina arkiv efter leverantör, klinik eller tidsperiod. Observera att endast administratörer kan skapa, ta bort och återställa arkiv.

Gör så här för att skapa ett nytt arkiv.

1. Logga in på Butterfly Cloud med dina Butterfly iQ-uppgifter.
  2. På vänster sida av skärmen finns alla dina arkiv. Klicka på "Skapa."
  3. Ange en arkivtitel och klicka på "Skapa."

Gör så här för att radera ett arkiv:

1. Logga in på Butterfly Cloud med dina Butterfly iQ-uppgifter.
  2. Välj det arkiv du vill ta bort på vänster sida av skärmen.
  3. Välj "Arkivinställningar" i det övre högra hörnet av arkivfönstret.
  4. Välj "Radera arkiv." Systemet uppmanar dig att bekräfta raderingen.
  5. Klicka på "Radera" för att ta bort arkivet.

Gör så här för att återställa ett raderat arkiv:

Obs: Återställning av ett arkiv återställer också alla studier som raderades med arkivet.

1. Logga in på Butterfly Cloud med dina Butterfly iQ-uppgifter.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn "Raderade arkiv" som finns längst ner på listan över arkiv till vänster på skärmen.
  3. Rullgardinsmenyn visar en lista över raderade arkiv. Klicka på det raderade arkivet som du vill återställa.
  4. Välj "Återställ". Systemet uppmanar dig att bekräfta återställningen av det raderade arkivet. När det har bekräftats återställs arkivet.

Så här begränsar du åtkomst till ett arkiv:

1. Logga in på Butterfly Cloud med dina Butterfly iQ-uppgifter.
  2. Välj det arkiv du vill ta bort på vänster sida av skärmen.
  3. Välj "Arkivinställningar" i det övre högra hörnet av arkivfönstret.
  4. Klicka på "Privat arkiv" för att göra arkivet privat.
  5. Klicka på "Redigera åtkomst" för att ändra listan över personer som har tillgång till arkivet. Alla administratörer har tillgång till alla arkiv. Du kan lägga till och ta bort medlemmar i listan över personer som har åtkomst.