Språk

Användargränssnittet och den bifogade dokumentationen är lokaliserad på engelska, spanska, franska, tyska, italienska, polska, portugisiska, nederländska, danska, norska, svenska och finska.

Som standard använder Butterfly iQ-appen standardspråket som ställts in på din mobila enhet. Om du vill ändra din mobila enhets standardspråk ska du följa instruktionerna som ställts in av din tillverkare av mobilenheter.

Om du använder en iOS-enhet som stöder Apple appspecifika språk. Om du föredrar att använda din Butterfly iQ med ett alternativ till enhetens standardspråk, ska du följa dessa steg:

1. Uppdatera din mobila enhet till iOS 13 och se till att du har laddat ner den senaste versionen av Butterfly iQ-appen.
  2. Avsluta appen Butterfly iQ och gå till appens app Inställningar.
  3. Välj Allmänt och välj sedan Språk och region.
  4. Om det språk du vill använda iQ med inte anges väljer du ”Andra språk” eller ”Lägg till språk” och väljer vilket språk du vill att applikationen ska visa.
  5. Gå tillbaka till huvudskärmen för inställningar och bläddra sedan ner till Butterfly iQ.
  6. Välj det språk du vill att Butterfly iQ-appen ska visa under ”Föredraget språk”.
  7. Öppna din Butterfly-app – dess display visas på önskat språk.