Åtgärda laddningsproblem

Ibland, om sonden är inaktiv under en lång tid, kan batteriet laddas ur helt och sonden laddas inte. Ofta kan den återaktiveras genom att följa nedanstående steg.

1. Kontrollera först att din laddare fungerar. Din Butterfly Charger bör ladda en iPhone 8 eller nyare, eller en annan enhet som laddas trådlöst. För mer information om laddarens beteende och korrekt orientering av sonden på laddningsplattan, se Om Butterfly Charger.
    • Anslut Butterfly Charger direkt till väggen med endast den medföljande Butterfly-utrustningen. Använd inte ett uttag som är knutet till en dimmerbrytare. Använd inte ett överspänningsskydd. Använd inte ett grenuttag.
    • Använd endast en godkänd Butterfly-laddningsplatta.
  2. När du har verifierat att laddaren fungerar ska du sätta din Butterfly på laddaren i fem minuter.
  3. Återställ den medan din Butterfly-sond är på laddaren. Du gör detta genom att hålla ned batteriindikatorknappen i 10–15 sekunder.
  4. Låt din Butterfly-sond ladda över natten eller i minst 6 timmar.
  5. Återställ Butterfly-sonden igen medan den sitter på laddaren genom att hålla batteriknappen nedtryckt i 10–15 sekunder. Lysdioderna på batteriindikatorknappen ska blinka.
  6. Anslut Butterfly-sonden till din mobila enhet.

Om dessa instruktioner inte löser problemet s[ kontaktar du Butterflys kundtjänst med följande information för ytterligare hjälp:

• serienummer på baksidan av sonden
  • Svar på följande frågor som eventuellt även finns i Om Butterfly Charger:
    • Vilken färg visas på laddningsbasen när sonden är placerad på den?
    • Vad är ljusmönstret eller ljussekvensen när sonden placeras på en laddare?
    • Och vad är mönstret när den laddar?
  • För rapporteringsändamål, ange om någon patient- eller användarskada, kliniskt signifikant fördröjning av behandling eller diagnos, feldiagnos eller biverkning inträffat som ett resultat av detta problem.

Alla förinställningar och bildlägen är inte tillgängliga överallt. Kontrollera tillgänglighet i ditt land.