Åtgärda laddningsproblem

Ibland, om sonden är inaktiv under en lång tid, kan batteriet laddas ur helt och sonden laddas inte. Ofta kan den återaktiveras genom att följa nedanstående steg.

1. Kontrollera först att din laddare fungerar. Din Butterfly Charger bör ladda en iPhone 8 eller nyare, eller en annan enhet som laddas trådlöst. För mer information om laddarens beteende, se Om Butterfly Charger.
  2. När du har verifierat att laddaren fungerar ska du sätta din Butterfly på laddaren i fem minuter.
  3. Återställ den medan din Butterfly-sond är på laddaren. Du gör detta genom att hålla ned batteriindikatorknappen i 10–15 sekunder.
  4. Låt din Butterfly-sond ladda över natten eller i minst 6 timmar.
  5. Återställ Butterfly-sonden igen medan den sitter på laddaren genom att hålla batteriknappen nedtryckt i 10–15 sekunder. Lysdioderna på batteriindikatorknappen ska blinka.
  6. Anslut Butterfly-sonden till din mobila enhet.

Om dessa anvisningar inte löst ditt problem, kontakta Butterfly Support och ange serienumret på baksidan av din sond för vidare hjälp.