Firmware-uppdateringar

När du uppdaterar din Butterfly iQ-app kan du behöva uppdatera sondens fasta programvara innan användning. Denna uppdatering justerar din Butterfly-sond så att den är kompatibel med de senaste funktionerna.

Vi rekommenderar att du slår på notiser från Butterfly på din mobila enhet så att du proaktivt kan uppdatera sondens programvara. Vi skickar en push-notis när en uppdatering krävs, så att du kan slutföra det steget innan du behöver använda sonden.

För att ta emot notiser om firmware-uppdatering:

På en iOS-enhet:

1. Se till att du använder den senaste versionen av Butterfly iQ-appen.
  2. I Butterfly iQ-appen klickar du på din avatar längst ned till höger på skärmen för att komma åt din profil och navigera till aviseringar.
  3. Aktivera ”Push” för att aktivera push-aviseringar.
  4. Gå till den mobila enhetens inställningar.
  5. Välj Butterfly iQ och aktivera ”Tillåt meddelanden”.

På en Android-enhet:

1. Se till att du använder den senaste versionen av Butterfly iQ-appen.
  2. I Butterfly iQ-appen klickar du på din avatar längst ned till höger på skärmen för att komma åt din profil och navigera till aviseringar.
  3. Aktivera ”Push” för att aktivera push-aviseringar.
  4. Gå till den mobila enhetens inställningar.
  5. Välj "appar och notiser".
  6. Välj Butterfly iQ och tillåt aviseringar.

Om du stöter på problem med firmware-uppdateringar eller om uppdateringen misslyckas:

1. Koppla ur din Butterfly-sond från den mobila enheten.
  2. Tryck ned batteriindikatorknappen på sonden i 10–15 sekunder. Om enheten har kvar någon batteriström tänds batteriindikatorn i några sekunder, stängs sedan av och blinkar därefter tre gånger.
  3. Återanslut din Butterfly-sond till din mobila enhet och se till att appen är öppen samt att din Butterfly är inkopplad under hela uppdateringen.

Firmware-uppdateringar utförs när appen har uppdaterats och bör ej återkomma under skanning. Om stegen ovan inte löser problemet, vänligen kontakta Butterflys kundtjänst.