Första användningen

Följ stegen nedan för att börja använda din iQ för första gången. Internetåtkomst krävs för att använda din iQ för första gången.

Ladda ner appen

Innan du laddar ner och installerar appen ska du se till att din mobilenhet uppfyller eller överskrider de lägsta prestandaspecifikationerna.  Klicka här för detaljer om kompatibilitet.

1. Öppna App Store på din mobila Apple iOS-enhet eller Google Play Store på din mobila Android-enhet.
  2. Klicka på Sök-ikonen (🔍) och sök efter Butterfly iQ.

Om appen inte visas i App Store eller Google Play Store, är det möjligt att du inte använder en kompatibel mobil enhet. Se vår lista med kompatibla enheter för att bekräfta.

Vänligen notera att din Butterfly iQ-app kan vara otillgänglig i App Store eller Google Play beroende på din plats. För en fullständig lista på länder som stöder användning av Butterfly iQ, vänligen se Vem kan köpa Butterfly iQ?

Skapa ditt konto

Åtkomst till molnet kräver ett Butterfly-konto med e-post och lösenord. När du köpte din Butterfly iQ fick du en inbjudan från Butterfly Cloud att aktivera ditt konto. Sök i din e-post efter denna inbjudan – den kan vara i en skräppostmapp. Om du inte har fått den ska du klicka här för att ange din e-postadress.

Klicka på länken i den e-postinbjudan för att ställa in ett lösenord och aktivera ditt konto.

Jag har angett min e-postadress och har inte fått en inbjudan

Din inbjudan är kopplad till e-postmeddelandet du använde för att köpa din Butterfly iQ eller e-postmeddelandet som din teamadministratör använde för att bjuda in dig till deras team. Om du inte kan få tillgång till e-postkontot som är kopplat till ditt köp, ska du kontakta Butterfly Support och inkludera din iQ:s serienummer i meddelandet.

Jag vill ändra e-postadressen som är kopplad till mitt konto

Acceptera inbjudan först och ändra sedan din kontoinformation. Följ instruktionerna här för att ändra ditt namn och e-postadress.

Anslut din iQ

Öppna Butterfly iQ-appen och logga in med din e-postadress och lösenordet du skapade tidigare.

Skärmbilden End User License Agreement (licensavtal för slutanvändare) visas så att du kan läsa och godkänna det. Acceptera villkoren för att fortsätta. Välj sedan om du vill aktivera push-meddelanden eller ej.

Anslut Butterfly iQ-sonden till din mobila enhet. Appen uppmanar dig att registrera din enhet och den inbyggda programvaran kan behöva uppgraderas. Se till att din Butterfly iQ är ansluten till din app under uppdateringen av den inbyggda programvaran.

Kolla sedan in vår utbildningsportal för guider som beskriver hur du använder iQ. Applicera sedan lite godkänd gel och börja skanna.