Första användningen

Följ stegen nedan för att använda din Butterfly-sond för första gången.

Ladda ner appen

För att använda din nya Butterfly-sond, ladda ner Butterfly iQ-appen:

1. Öppna App Store på din mobila Apple iOS-enhet eller Google Play Store på din mobila Android-enhet.
  2. Klicka på sökikonen och sök efter Butterfly iQ.

Om appen inte visas i App Store eller Google Play Store, är det möjligt att du inte använder en kompatibel mobil enhet. Se vår lista med kompatibla enheter för att bekräfta.

Vänligen notera att din Butterfly iQ-app kan vara otillgänglig i App Store eller Google Play beroende på din plats. För en fullständig lista på länder som stöder användning av Butterfly, vänligen se Vem kan köpa Butterfly iQ?

Skapa ditt konto

För att använda din Butterfly behöver du ett konto med e-post och lösenord.

För att registrera ditt Butterfly-konto:

1. Sök i din e-post efter en inbjudan från Butterfly Cloud.
  2. Om du inte har fått en inbjudan, klicka här för att ange din e-postadress och skicka om inbjudan.
    • Din inbjudan är kopplad till e-postmeddelandet som användes för att köpa din Butterfly eller e-postmeddelandet som din teamadministratör använde för att bjuda in dig till sitt team.
    • Om du inte har åtkomst till e-postkontot som är länkat till ditt köp, vänligen kontakta Butterfly Support och ange serienumret för din sond i ditt meddelande. Serienumret börjar med (21)B.
  3. På en dator, klicka på länken i din e-postinbjudan för att välja ett lösenord och aktivera ditt konto.

Om du behöver byta e-postadressen som är länkad till ditt konto, följ anvisningarna här för att byta e-post eller namn.

Anslut din Butterfly

Öppna Butterfly iQ-appen och logga in med din e-postadress och lösenordet du skapade tidigare.

Skärmbilden End User License Agreement (licensavtal för slutanvändare) visas så att du kan läsa och godkänna det. Acceptera villkoren för att fortsätta. Välj sedan om du vill aktivera push-meddelanden eller ej.

Se till att din Butterfly är helt uppladdad. Anslut Butterfly till din mobila enhet. Appen uppmanar dig att registrera din enhet och den inbyggda programvaran kan behöva uppgraderas. Se till att din Butterfly iQ är ansluten till din app under uppdateringen av den inbyggda programvaran.

Kolla sedan in vår utbildningsportal för guider som beskriver hur du använder iQ. Applicera sedan lite godkänd gel och börja skanna.