Första användningen

Följ stegen nedan för att använda din Butterfly-sond för första gången.

Ladda ner appen

Öppna i App Store eller Google Play Store på din kompatibla mobila enhet och sök sedan efter Butterfly iQ.

Om appen inte visas i App Store eller Google Play Store, är det möjligt att du inte använder en kompatibel mobil enhet. Se vår lista med kompatibla enheter för att bekräfta.

Vänligen notera att din Butterfly iQ-app kan vara otillgänglig i App Store eller Google Play beroende på din plats. För en fullständig lista på länder som stöder användning, vänligen se Vem kan köpa Butterfly iQ.

Skapa ditt konto

För att använda din Butterfly behöver du ett konto med e-post och lösenord.

1. Sök i din inkorg för att hitta inbjudan från Butterfly Cloud. Din inbjudan skickas till e-postadressen som användes vid köpet eller e-postadressen som din administratör använde för att bjuda in dig till sitt team.
  2. Om du inte har fått en inbjudan, klicka här för att ange din e-postadress och skicka om inbjudan.
  3. På en dator, klicka på länken i din e-postinbjudan för att välja ett lösenord och aktivera ditt konto.
  4. När du skapar ett konto ombes du att ange ett telefonnummer, en medicinsk specialitet och en arbetsplats.

Om du behöver ändra e-postadressen som är länkad till ditt konto, följ anvisningarna här för att byta namn eller e-post. Om det inte fungerar att skicka om din inbjudan, vänligen kontakta Butterfly-supporten och inkludera sondens serienummer i meddelandet. Serienumret börjar med (21)B.

Anslut din Butterfly

1. Öppna Butterfly iQ-appen på din mobila enhet och logga in med din e-postadress och lösenordet du skapade tidigare.
  2. Skärmbilden End User License Agreement (licensavtal för slutanvändare) visas så att du kan läsa och godkänna det. Godkänn avtalet för att gå vidare. Välj sedan om du vill aktivera push-meddelanden eller inte.
    • Push-meddelanden skickas mindre än en gång i månaden. De skickas endast för firmware-uppdateringar och andra viktiga notiser som rör appen.
  3. Se till att din Butterfly är helt uppladdad.
  4. Anslut Butterfly till din mobila enhet. Appen uppmanar dig att registrera din enhet och den inbyggda programvaran kan behöva uppgraderas. Se till att din Butterfly iQ är ansluten till din app under uppdateringen av den inbyggda programvaran.

Börja skanna

1. När du sätter in din sond för första gången visas linjer på en svart sida.
  2. Applicera godkänd gel på sondens huvud.
  3. I sidans nedre vänstra hörn, välj en förinställning att använda för skanning. Förinställningarna motsvarar delen av kroppen som skannas. Om du till exempel vill skanna urinblåsan, välj Urinblåsa.
  4. Sätt sondens huvud på den del av kroppen som ska skannas. En ultraljudsbild visas på din mobila enhet.
  5. För mer information, gå till vår utbildningsportal där du kan se guider om att använda iQ. Du kan även se kundberättelser på vår YouTube-sida.