Versioner som stöds

Butterfly Network släpper regelbundet nya versioner av Butterfly iQ-appen. Dessa nya versioner innehåller nya funktioner, buggfixar och prestandaförbättringar för att förbättra din bildupplevelse.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din Butterfly iQ-app regelbundet för att dra nytta av dessa funktioner och för att säkerställa din enhets hälsa.

Butterfly stöder den nuvarande versionen och två tidigare versioner av Butterfly iQ-appen. För att se mer information om specifika versioner, vänligen logga in på Butterfly Support Portal med dina Butterfly iQ-uppgifter.