Ändra kontonamn och e-postadress

När du först börjar använda Butterfly iQ är ditt namn och din e-postadress det namn och den e-postadress du använde när du köpte din iQ i Butterfly Store. Om du vill överföra till en annan e-postadress följer du dessa steg. Observera att Butterfly inte stödjer export eller återförsäljning av Butterfly iQ.

1. Logga in på Butterfly Cloud från en webbläsare på en dator.
  2. Klicka på din avatar längst upp till höger och välj Kontoinställningar.
  3. På sidan Kontoinställningar, ändra ditt namn i "Namn"-fältet och klicka sedan på "Ändra namn" när knappen ändrar färg från grå till blå.
  4. Klicka i e-postfältet och ange en ny e-postadress. Klicka sedan på Ändra e-post. Knappen ändras från grått till blått när en nytt e-post matas in. Se till att du skriver den korrekt, eftersom detta kommer att utlösa ett bekräftelsemeddelande till den nya e-postadressen.

Ett bekräftelsemeddelande skickas till den nya e-postadressen. När det har godkänts och ett nytt lösenord har valts är överföringen fullbordad.

Observera att detta inte kommer att påverka din faktureringsinformation eller e-postadressen som är kopplad till själva beställningen.