Ändra kontonamn och e-postadress

När du slutför din registrering bör ditt namn och din e-postadress vara det namn och den e-postadress som användes för ditt första köp. Om du vill överföra till en annan e-postadress följer du dessa steg. Vänligen notera att Butterfly inte stödjer export eller försäljning av Butterfly-sonden.

1. Logga in på Butterfly Cloud från en webbläsare på en dator.
  2. Klicka på din avatar längst upp till höger och välj Kontoinställningar.
  3. På sidan Kontoinställningar, ändra ditt namn i "Namn"-fältet och klicka sedan på "Ändra namn" när knappen ändrar färg från grå till blå.
  4. Klicka i e-postfältet och ange en ny e-postadress. Klicka sedan på Ändra e-post. Knappen ändras från grått till blått när en nytt e-post matas in. Se till att du skriver den korrekt, eftersom detta kommer att utlösa ett bekräftelsemeddelande till den nya e-postadressen.

Ett bekräftelsemeddelande skickas till den nya e-postadressen. När det har godkänts och ett nytt lösenord har valts är överföringen fullbordad.

Observera att detta inte kommer att påverka dina faktureringsuppgifter eller e-postadressen som är kopplad till den ursprungliga beställningen.