Sond

Butterfly iQ/iQ+-sonden levererar en 2D-matris med 9 000 mikromaskinbearbetade sensorer och kan utföra alla indikerade kliniska användningsområden.

Butterfly iQ/iQ+-sonden är endast avsedd att användas med Butterfly iQ-appen. Försök inte att ansluta sonden till andra ultraljudssystem.

1. Lins

2. Mittlinjemarkering

3. Riktningsmarkering

4. Batterilampor

5. Knapp för batterilampa

6. Gräns mellan sond och kabel

7. Mobilenhetskabel

8. Laddningskälla

Sondens batteriladdare

Använd endast laddaren som medföljer sonden.

1. Laddningsplattan

2. Laddningskabeln

3. Väggadapter

Läs Vanliga frågor om laddning för mer information om Butterfly Charger.