Använda Butterfly Education

Butterfly Pro- och Enterprise-medlemskap ger full tillgång till Butterfly Education-plattformen, vilket är ett mångsidigt videobibliotek med ultraljudsutbildning som undervisas av experter.

Så här får du tillgång till Butterfly Education från din mobila enhet:

1. Öppna appen Butterfly iQ.
  2. Klicka på din avatar längst upp till vänster på skärmen.
  3. Klicka på ikonen med mössan högst upp på skärmen, bredvid förstoringsglaset.
  4. Bläddra i lektioner genom att välja ”Filter” och välja ämnen du är intresserad av.

Så här får du tillgång till Butterfly Education från Butterfly Cloud:

1. Logga in på cloud.butterflynetwork.com med dina Butterfly-autentiseringsuppgifter.
  2. Klicka på ”Utbildning”, bredvid förstoringsglaset.

Så här sparar du en video för framtida granskning:

1. Klicka på en video du är intresserad av på appen eller skrivbordet.
  2. Klicka på flaggan, bredvid knappen Dela, för att lägga till en video till dina sparade videor.
  3. Senare kan du klicka på ”Sparade videor”, som finns under filter, för att se dina sparade videor.