Använda Butterfly Education

Butterfly Pro- och Enterprise-medlemskap ger full tillgång till Butterfly Education-plattformen, vilket är ett mångsidigt videobibliotek med ultraljudsutbildning som undervisas av experter.

Så här får du tillgång till Butterfly Education från din mobila enhet:

1. Öppna appen Butterfly iQ.
  2. Klicka på ikonen Utbildning, längst ned från vänster, i det nedre verktygsfältet.
  3. Bläddra i lektioner genom att välja ”Filter” och välja ämnen du är intresserad av.

Så här får du tillgång till Butterfly Education från Butterfly Cloud:

1. Logga in på cloud.butterflynetwork.com med dina Butterfly-autentiseringsuppgifter.
  2. Klicka på ”Utbildning”, till vänster om förstoringsglaset.

Så här sparar du en video för framtida granskning:

1. Klicka på en video du är intresserad av på appen eller skrivbordet.
  2. Klicka på flaggan, bredvid knappen Dela, för att lägga till en video till dina sparade videor.
  3. Senare kan du klicka på ”Sparade videor”, som finns under filter, för att se dina sparade videor.