Begär hjälp med TeleGuidance

Observera att TeleGuidance-samtal måste vara mellan två utbildade sjukvårdare.

Så här ringer du:

1. Se till att du har aktiverat TeleGuidance.
  2. Anslut din Butterfly-sond till din kompatibla mobila enhet och börja skanna.
  3. Klicka på Åtgärder till höger på skärmen.
  4. Tryck på ”Ring kontakter för att få hjälp”.
  5. Butterfly iQ-appen uppmanar dig att aktivera åtkomst till enhetens kamera och mikrofon, om detta inte redan är aktiverat.
  6. Tryck på en online-kontakt för att ringa dem.

Obs: Du kan ringa dig själv för att få hjälp av TeleGuidance. Följ anvisningarna här för att göra dig själv tillgänglig för samtal via dator. Ditt namn visas som online när du trycker på "Ring kontakter för hjälp" i appen.