Ge hjälp med TeleGuidance

Så här tar du emot ett samtal:

1. Logga in på cloud.butterflynetwork.com med dina Butterfly-referenser på en Mac- eller Windows-dator och Google Chrome-webbläsaren.
  2. Klicka på ”TeleGuidance” på det översta navigeringsfältet.
  3. TeleGuidance kommer att be om åtkomst till din kamera och mikrofon för att ringa samtal.
  4. Se till att du är ”Tillgänglig för samtal” och se till att datorns högtalare är på.
  5. Om du vill kan du ha detta fönster öppet och utföra andra uppgifter medan du fortfarande är tillgänglig för samtal.
  6. När du får ett samtal hörs en ringsignal. Navigera tillbaka till TeleGuidance-sidan och acceptera samtalet för att börja.

Så här ger du hjälp:

• På den vänstra sidan av skärmen kan du justera bildinställningar och skanningskontroller. Vid behov kan du välja förinställningar, växla lägen och justera förstärkning, djup och TGC.
  • På höger sida av skärmen kan du ge vägledning till användaren baserat på sondens position. Med roterings-, skjutnings- och lutningsknapparna kan du tillhandahålla animationer av förstärkt verklighet för att uppmana användaren att justera sondens position. Se till att be användaren att hålla sondsvansen i sikte. Du kan också rita över kameraflödet för att ge manuella anvisningar.