Åtkomst till TeleGuidance

Butterfly iQ-appen och desktop Cloud stöder nu TeleGuidance. Butterfly-användare kan ge eller få vägledning via videosamtal. Med hjälp av denna teknik kan en Butterfly-användare ringa en fjärransluten expert för rådgivning om att skaffa och tolka ultraljudsbilder. Observera att TeleGuidance-samtal måste ske mellan två utbildade vårdgivare.

I USA kan Butterfly TeleGuidance användas av all sjukvårdspersonal i enlighet med FDA:s vägledning kring covid-19 vid nödsituationer. En tränad skannare kan på distans vägleda en nybörjarkollega vid sängen eller samarbeta med en kvalificerad kollega.

Så här aktiverar du Butterfly TeleGuidance i appen:

1. Öppna Butterfly iQ-appen på din mobila enhet.
  2. Välj din avatar längst upp till vänster på skärmen.
  3. Välj kugghjulet i det övre vänstra hörnet på skärmen för att navigera till Inställningar.
  4. Se till att "Remote TeleGuidance" är påslagen genom att bekräfta att väljaren är blå.

Om du inte ser alternativet "Remote TeleGuidance" i appen:

Se till att din mobila enhet är kompatibel med Butterfly TeleGuidance och att du använder den senaste versionen av Butterfly-appen genom att gå till App Store och söka efter uppdateringar.

Så här får du åtkomst till Butterfly TeleGuidance på din dator:

1. Logga in på cloud.butterflynetwork.com med dina Butterfly-autentiseringsuppgifter via Google Chrome-webbläsaren på Windows eller Mac..
  2. Välj ”TeleGuidance” i det övre högra hörnet av skärmen.