Bjud in kontakter till TeleGuidance

Som standard är alla medlemmar i din Butterfly-organisation tillgängliga kontakter i TeleGuidance. Men du kan bjuda in alla med ett Butterfly-konto till din TeleGuidance-kontakt, så att du kan samarbeta med användare utanför din egen organisation.

Så här bjuder du in en kontakt:

1. Logga in på cloud.butterflynetwork.com med dina Butterfly-referenser via Google Chrome på en Mac- eller Windows-dator.
  2. Välj TeleGuidance i den övre fältet.
  3. Längst ner till höger på skärmen, under Kontakter, väljer du ”Lägg till kontakt”.
  4. I fönstret som visas anger du e-postadressen till Butterfly-användaren du vill lägga till som din kontakt. Observera att detta måste vara den e-postadress som är kopplad till deras Butterfly-konto.
  5. Användaren du bjuder in kommer att få en e-postinbjudan; de måste acceptera den för att synas i din kontaktlista.