Omgivningsförhållanden för drift

Nedan visas miljöförhållandena för Butterfly iQ. Du finner information om miljömässiga driftsförhållanden för den mobila enheten som du kör Butterfly iQ-appen på i den bifogade dokumentationen för din mobila enhet.

Objekt Driftbegränsningar
Fuktighet Mellan 18–93 %, icke-kondenserade
Höjd Mellan 45 meter under havsnivå och 10 000 meter ovanför havsnivå
Drifttemperatur Mellan 5 °C och 39 °C
Temperatur vid kort förvaring Sonden tål tre dagars förvaring i temperatur mellan -20 °C och 50 °C