Systemspecifikationer

Använd inte Butterfly iQ-appen på en mobilenhet som inte uppfyller minimikraven. Att använda Butterfly iQ-appen på en mobilenhet som inte uppfyller minimikraven kan påverka prestanda och bildkvalitet, vilket kan leda till felaktiga diagnoser.

Butterfly iQ fungerar på många Apple- och Android-enheter. Klicka här för den senaste listan över kompatibla mobila enheter.

Objekt Specifikationer
Sondens mått 185 x 56 x 35 mm (7,2 x 2,2 x 1,4 tum)
Sondens vikt 313 gram
Ström Batteri (uppladdningsbart)
Batteriets livstid ≥2 timmar i B-läget (vanligtvis nytt batteri vid 25 °C). ≥2 timmar avser kontinuerlig avläsning kontra vanliga avläsningsmönster.
Skärm Variabel
Minimalt/maximalt avläsningsdjup Minst 1 cm/högst 30 cm
Ultraljudschip Integrerat CMOS-chip
Givare 9000-element CMUT
Frekvensområde  1–10 MHz