Systemspecifikationer

Använd inte Butterfly iQ-appen på en mobilenhet som inte uppfyller minimikraven. Att använda Butterfly iQ-appen på en mobilenhet som inte uppfyller minimikraven kan påverka prestanda och bildkvalitet, vilket kan leda till felaktiga diagnoser.

Butterfly iQ fungerar på många Apple- och Android-enheter. Klicka här för den senaste listan över kompatibla mobila enheter.

Objekt Butterfly iQ-specifikationer Butterfly iQ+-specifikationer
Sondens mått 185 x 56 x 35 mm (7,2 x 2,2 x 1,4 tum) 163 x 56 x 35 mm (6,4 x 2,2 x 1,4 tum)
Sondens vikt 313 gram 309 gram (0,68 pund)
Ström Batteri (uppladdningsbart) Batteri (uppladdningsbart)
Batteriets livstid 2 timmars kontinuerlig skanning 144 minuters kontinuerlig skanning (20 % längre)
Skärm Variabel Variabel
Minimalt/maximalt avläsningsdjup Minst 1 cm/högst 30 cm Minst 1 cm/högst 30 cm
Ultraljudschip Integrerat CMOS-chip Integrerat CMOS-chip
Givare 9000-element CMUT 9000-element CMUT
Frekvensområde  1–10 MHz 1–10 MHz
Kabellängd Lightning: 1,25 meter (4,1 fot)
USB-C: 2 meter (6,56 fot)
Lightning och USB-C: 1,5 meter (4,92 fot)