Lägga till sonder eller sitsar

Du kan köpa ytterligare sonder, uppgradera din licens och göra andra köp i vår webbutik.

Individuella medlemmar kan köpa upp till en ytterligare sond att använda med sina medlemskap. Om du önskar fler än två sonder och har ett individuellt abonnemang kan du uppgradera till en team-licens i butiken.

För att köpa ytterligare sonder eller sitsar:

1. Gå till store.butterflynetwork.com.
  2. I det övre högra hörnet av skärmen, välj Logga in.
  3. Logga in med dina Butterfly-uppgifter.
  4. Om du tillfrågas, välj din organisation (namnet på ditt moln-konto).
  5. Klicka på din avatar i skärmens övre högra hörn. Välj Mitt konto i rullgardinsmenyn.
  6. Du skickas vidare till din kontosida.
  7. Välj "Lägg till med Pro Team" för att lägga till säten eller uppgradera ditt konto från ett individuellt konto till ett team-konto.
  8. Välj "Köp ytterligare" för att köpa fler iQ.