Logga in på Butterfly på en dator

För att komma åt Butterfly från din dator:

1. Öppna din webbläsare.
    • Butterfly Cloud är kompatibel med de två senaste versionerna av Chrome, Firefox, Safari eller Microsoft Edge.
  2. Navigera till cloud.butterflynetwork.com.
  3. Logga in med de Butterfly-uppgifter du använder för att komma åt Butterfly iQ-appen. Om det är din första inloggning, följ instruktionerna för Första användning.

Från Butterfly Cloud på dator kan du granska och hantera studier, hantera arkiv, dela och ladda ner studier, lägga till och ta bort användare samt få åtkomst till Education-portalen.