Slutföra kalkylblad

Butterfly Workflow gör det möjligt för användare att komplettera avancerad dokumentation för deras ultraljudsskanningar från Butterfly iQ-mobilappen eller skrivbordsmolnet. Våra kalkylblads funktionalitet inkluderar de vanligaste typerna av kalkylblad för ultraljud som ska bifogas dina ultraljudstudier. Värden som dokumenteras i kalkylblad kan skickas direkt till din EMR för förbättrad dokumentation och snabbare fakturering.

Pro Team- och Enterprise Workflow-kunder kan lägga till arbetsblad till sina studier via Butterfly-appen.

Så här lägger du till ett kalkylblad till en studie i Butterfly-appen:

1. Välj kamerarullen från skanningsskärmen.
  2. Klicka på Lägg till kalkylblad.
  3. Välj ett kalkylblad.

För Pro Team-användare: när en studie har sparats kan arbetsbladet inte ändras. Enterprise Workflow-kunder kan lägga till arbetsblad från Butterfly Cloud när en studie har sparats som utkast, eller om en administratör skickar tillbaka en slutförd studie till utkast.

Så här lägger du till ett kalkylblad till en studie på skrivbordet:

1. Logga in på Butterfly Cloud med dina Butterfly-uppgifter.
  2. Välj ett utkast till studie från dess arkiv.
  3. Välj Lägg till under Dokumentation.
  4. Välj ett kalkylblad.

Flera kalkylblad kan vid behov bifogas till varje studie.