Konfigurera kalkylblad

Butterfly Workflow är förkonfigurerat med de vanligaste typerna av kalkylblad för ultraljud vid vårdstället. Användare kan börja med dessa eller skapa sina egna.

Så här konfigurerar du kalkylblad:

1. Logga in på Butterfly med din e-postadress och ditt lösenord. Obs!  Endast administratörer kan konfigurera kalkylblad.
  2. Välj din avatar längst upp till höger på skärmen och välj Organisationsinställningar.
  3. Välj fliken Kalkylblad.

Så här skapar du ett nytt kalkylblad:

1. Klicka på Lägg till på fliken Kalkylark.
  2. Namnge kalkylbladet.
  3. Lägg till ett avsnitt i kalkylbladet.
  4. Välj en frågetyp. Frågetyper inkluderar flerval, kryssrutor, långt svar och kort svar.
  5. Lägg till så många eller så få frågor som behövs. Frågor kan krävas eller vara valfritt.
  6. När du är klar väljer du ”Spara och avsluta.” Kalkylbladet är nu tillgängligt för hela organisationen.

Så här modifierar du ett befintligt kalkylblad:

1. På fliken Kalkylblad hittar du kalkylbladet du vill ändra och klicka på ”Redigera”.
  2. Gör nödvändiga ändringar.
  3. När du är klar väljer du ”Spara och avsluta.” Det uppdaterade kalkylbladet är tillgängligt för hela organisationen.

Observera att om du uppdaterar ett kalkylblad som redan har använts förändras inte befintlig information. Endast de studier som använder detta kalkylblad i framtiden kommer att innehålla dessa ändringar.

Så här skapar du ett förfyllt kalkylblad:

Med Butterfly Workflow kan du lägga till förfyllda svar på dina kalkylblad. Detta är särskilt användbart för vanliga skanningar.

1. På fliken Kalkylark hittar du kalkylbladet du vill fylla i och välj ”Förfyll”.
  2. Namnge förfyllningen.
  3. Fyll i svaren på varje fråga som kommer att förfyllas.
  4. Välj ”Spara och avsluta”. Det uppdaterade kalkylbladet är tillgängligt för hela organisationen.