Använda Utbildningsvy vägledning

OBSERVERA: Verktygen i Utbildningsvy vägledning är endast avsedda för Utbildningssyfte. De är  inte tillgängliga för IQ Vet.

Verktygen i Utbildningsvy vägledning förser användare med en visuell indikering av bildkvaliteten vid skanning av Butterfly iQ. Verktygen i Utbildningsvy vägledning stöder följande vyer:

• Hjärta apikal 4-kammare
  • Parasternal lång axel
  • Parasternal kort axel
  • Lunga A-linjer/B-linjer

När du skannar ämnet ger verktyget feedback i realtid. Den anger andelen experter som skulle bedöma den anatomiska vyn som mätbar.

Kompatibilitet

Utbildningsvy vägledning stöds på alla Butterfly iQ-kompatibla iOS-enheter i iOS-version 12.0 eller nyare.

Åtkomst till Utbildningsvy vägledning

Utbildningsvy vägledningsverktygen kan nås i hjärt- eller lunginställning medan du skannar i B-läge.

Knacka på Åtgärder längst ned till höger på skärmen.
Du har möjlighet att välja följande verktyg i avsnittet Utbildningsvy vägledning:

• Förinställning Hjärta: Apikal 4-kammare, Parasternal lång axel och Parasternal kort axel.

• Lugna förinställning: A-ledningar/B-ledningar.

Du kan stänga av verktygen för Utbildningsvy vägledning genom att trycka på X på verktyget medan du skannar i B-läge eller i menyn Åtgärder.

Välj lämplig guide nedan för att se och/eller ladda ner guiden för Utbildningsvy vägledning:

Danska

Holländska

Svenska

Finska

Franska

Tyska

Italienska

Norska

Polska

Portugisiska

Spanska

Svenska