Använda Utbildningsvy vägledning

OBSERVERA! Verktygen i Utbildningsvy vägledning är endast avsedda för Utbildningssyfte

Vägledning med utbildningsvy är tillgänglig i Australien, Belgien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz och Storbritannien. Funktionen finns tillgänglig för iOS och Android för Butterfly iQ och Butterfly iQ+ Pro-medlemmar.

Verktygen i Utbildningsvy vägledning förser användare med en visuell indikering av bildkvaliteten vid skanning av Butterfly iQ. Verktygen i Utbildningsvy vägledning stöder följande vyer:

• Hjärta apikal 4-kammare
  • Parasternal lång axel
  • Parasternal kort axel
  • Lunga A-linjer/B-linjer

När du skannar ämnet ger verktyget feedback i realtid. Den anger andelen experter som skulle bedöma den anatomiska vyn som mätbar.

För att få åtkomst till vägledning med utbildningsvy:

Utbildningsvy vägledningsverktygen kan nås i hjärt- eller lunginställning medan du skannar i B-läge.

1. Välj förinställningen för lungor eller hjärta på skanningsskärmen.
  2. Välj knappen Åtgärder längst ner på skärmens högra hörn.
  3. Gå till vägledning med utbildningsvy (Educational View Guidance) och välj ett av följande verktyg:
    • Förinställning Hjärta: Apikal 4-kammare, Parasternal lång axel och Parasternal kort axel.
    • Lugna förinställning: A-ledningar/B-ledningar.

Du kan stänga av verktygen för Utbildningsvy vägledning genom att trycka på X på verktyget medan du skannar i B-läge eller i menyn Åtgärder.