Om Butterfly Charger

Om du misstänker att laddaren inte laddar enheten effektivt ska du sätta en annan enhet som laddas trådlöst i laddaren. Du kan använda en annan Butterfly-sond, en iPhone 8 eller senare, eller en annan enhet som laddas trådlöst. Se diagrammet nedan för att förstå laddarens beteende.

Sondens laddningsplatta ProbeCharge_1.png ProbeCharge_2.png ProbeCharge_3.png
Sondens laddningsstatus
Ingen sond ChargingState_NoProbe.png ChargingState_NoProbe.png ChargingState_NoProbe.png
Laddning ChargingState_Charging.png ChargingState_Charging.png ChargingState_Charging.png
Fel ChargingState_Error1white.png ChargingState_Error1white.png ChargingState_Error2white.png
Fulladdad ChargingState_FullyRedWhite.png ChargingState_FullyRedWhite.png ChargingState_FullyGreen.png

Sonden ska sättas på laddaren så att Butterfly-logotypen på dess hölje är i linje med Butterfly-logotypen på själva laddaren.

Om laddaren inte laddar en annan trådlös enhet är det källan till problemet. Kontakta Butterfly Support för en ny laddare och inkludera din leveransadress i meddelandet.

Om laddaren kan ladda andra enheter är det möjligt att iQ-sonden laddas utan att det går att verifiera det visuellt. Följ instruktionerna i artikeln Åtgärda laddningsproblem.