Ta bilder med Butterfly-sondknappen

Under normal användning kan du frysa en bild och fånga den med kontrollerna i appen. Du kan förbättra användbarheten i procedurella scenarier genom att trycka på batteriindikatorknappen för att ta en stillbild.

För att ta bilder med din Butterfly-sondknapp:

1. Se till att du använder den senaste versionen av Butterfly iQ-appen.
  2. I din Butterfly iQ-app väljer du din avatar längst ner till höger i verktygsfältet för att komma åt din profil.
  3. Välj Inställningar.
  4. Klicka på knappen bredvid ”Ta bilder med iQ-knappen” för att aktivera den här inställningen.
  5. När den väl är aktiverad kan du välja den åtgärd som knappen kommer att vidta när den klickas. Detta kan antingen vara att ta en bild eller starta och stoppa en bildserie.
  6. Navigera tillbaka till skanningsskärmen, anslut din sond och börja skanna.
  7. När du har identifierat en vy du vill fånga trycker du på batteriindikatorknappen på din sond. Skärmen blinkar och fler bilder visas i kamerarullen.

Observera att du kan behöva justera den här inställningen igen om du loggar ut från ditt Butterfly-konto på din mobila enhet.