Ta bilder med iQ-sondknappen

Under normal användning kan du frysa en bild och fånga den med kontrollerna i appen. Du kan förbättra användbarheten i procedurella scenarier genom att trycka på batteriindikatorknappen för att ta en stillbild.

Gör följande om du vill ta bilder med din iQ-sondknapp:

1. Se till att du använder den senaste versionen av Butterfly iQ-appen.
  2. I Butterfly iQ-appen klickar du på din avatar högst upp till vänster på skärmen för att visa arkivskärmen.
  3. I det övre vänstra hörnet av skärmen klickar du på kugghjulet för att öppna Inställningar.
  4. Klicka på kugghjulet bredvid ”Ta bilder med iQ-knappen” för att aktivera den här inställningen.
  5. Navigera tillbaka till skanningsskärmen, anslut din iQ och börja skanna.
  6. När du har identifierat en vy du vill fånga trycker du på batteriindikatorknappen på din iQ. Skärmen blinkar och fler bilder visas i kamerarullen.

Observera att du kan behöva justera den här inställningen igen om du loggar ut från ditt Butterfly iQ-konto på din mobila enhet.