Servicekrav

Butterfly iQ/iQ+ har utformats för enkel användning och kräver inget regelbundet underhåll.

Vi rekommenderar att Butterfly-användare utvärderar sondens skick en gång i månaden. För att kontrollera sonden:

• Se till att din sond är helt laddad.
  • Uppdatera din Butterfly iQ-app.
  • Anslut din Butterfly till din mobila enhet som är ansluten till internet och uppdatera dess fasta programvara om nödvändigt. Din Butterfly måste anslutas till internet minst en gång var 30:e dag för regelbunden användning.
  • Utför sondens diagnostiktest.

Inget annat underhåll krävs. Om du har problem med din Butterfly, vänligen kontakta Butterfly Support.