Studiebegränsningar

Butterfly Enterprise-kunder kan ställa in studiebegränsningar på arkivnivå. Detta gör att du kan se till att all nödvändig information dokumenteras innan en studie är klar, vilket säkerställer datakvaliteten och förbättrar din förmåga att fakturera för studier.

Observera att studiebegränsningar inte hindrar studier från att laddas upp som utkast.

Så här ställer du in studiebegränsningar:

1. Logga in på Butterfly Cloud med dina Butterfly-uppgifter.
  2. Välj det arkiv du vill begränsa på vänster sida av skärmen.
  3. Välj Arkivinställningar till höger på skärmen.
  4. Här kan du tillämpa följande begränsningar:
    • Kräv arbetslista för att slutföra studierna: Detta kräver att användare kopplar en studie till en patient från en arbetslista för att slutföra den.
    • Kräva kalkylblad för att slutföra studier: Detta kräver att användare fyller i ett kalkylblad för att slutföra en studie.
    • Kräva ett intygsmeddelande för att slutföra studierna: Detta innebär att endast utvalda arkivmedlemmar kan "Signera och slutföra" studien. Dessa medlemmar kommer att få ett meddelande om intyg som du kan anpassa i rutan nedan.
    • Kräv att författaren begär intyg: Detta kräver att alla studier i arkivet måste ha en dokumenterad författare för att begära intyg.
  5. Markera rutan bredvid begränsningarna du vill ska gälla för det aktuella arkivet.

Om en användare försöker begära attestering eller slutföra en studie som saknar den nödvändiga informationen ovan, visas ett valideringsfel som hindrar dem från att begära attestering eller slutföra en studie. När valideringsfelen har lösts och information dokumenterats kan studien slutföras.