Tilldela flera studieförfattare

I vissa fall kan flera läkare vara inblandade i en studie. För att säkerställa att varje tillämplig författare krediteras för sitt arbete kan du tilldela flera studieförfattare medan du laddar upp en studie eller redigerar den i Butterfly Cloud. Denna funktion är tillgänglig för Butterfly Enterprise-kunder.

Så här tilldelar du flera studieförfattare i Butterfly iQ-appen:

1. Om studien är ett uppladdat utkast, gå till arkivskärmen och hitta den studie du vill redigera. Slutför dessa steg under uppladdningsprocessen om studien ännu inte har laddats upp.
  2. Välj författare för att visa författarens rullgardinsmeny.
  3. För att lägga till sekundära författare, välj Lägg till och välj författarna i rullgardinsmenyn som visas.
  4. Om du vill ändra den primära författaren väljer du de tre punkterna bredvid personen du vill lägga till som den primära författaren. Välj "Ange som primär författare" för att göra dem till den primära författaren.
  5. För att ta bort en författare markerar du de tre punkterna bredvid personen du vill ta bort, och väljer "Ta bort författare".

Så här tilldelar du flera studieförfattare på en dator:

1. Logga in på Butterfly Cloud med dina Butterfly-uppgifter.
  2. Gå till den studie du vill lägga till flera författare till.
  3. Om studien är slutförd kan du återställa den till ett utkast.
  4. Välj "Hantera" bredvid den nuvarande studieförfattaren.
  5. I fönstret som visas väljer du den studieförfattare du vill lägga till.
  6. Om du vill ändra den primära författaren väljer du de tre punkterna bredvid personen du vill lägga till som den primära författaren. Välj "Ange som primär författare" för att göra dem till den primära författaren.
  7. Välj Stäng för att spara dina ändringar.
  8. För att ta bort en författare markerar du de tre punkterna bredvid personen du vill ta bort, och väljer "Ta bort författare".
  9. Slutför studien när all dokumentation är klar.