Användning av taggar

Butterfly Enterprise-kunder har tillgång till att använda taggar i Butterfly Cloud. Taggar kan användas för att flagga skanningar av liknande anatomi, diagnos eller typ. Taggar är sökbara och kan hjälpa till att organisera dina studier.

Taggar kan läggas till i utkast eller slutförda studier.

Så här lägger du till en studie i mobilappen:

1. Om studien är ett uppladdat utkast, gå till arkivskärmen och hitta den studie du vill redigera. Slutför dessa steg under uppladdningsprocessen om studien ännu inte har laddats upp.
  2. Välj de tre prickarna i det övre högra hörnet av studien. Välj "Lägg till taggar" i popup-fönstret.
  3. Från fönstret kan du söka efter taggen du vill lägga till genom att skriva in dess namn eller bläddra igenom listan. Markera varje tagg du vill lägga till och klicka sedan på "Klar" för att lägga till dem.

Så här lägger du till en studie på en dator:

1. Logga in på Butterfly Cloud med dina Butterfly-uppgifter.
  2. Gå till den studie du vill lägga till taggar till.
  3. Välj det fält som säger "Skriv för att söka efter taggar", och ange sedan det nyckelord som du vill lägga till som en tagg. Sök efter taggen du vill lägga till och välj den för att lägga till den i studien.