Hantering av taggar

Butterfly Enterprise-kunder har tillgång till att skapa, radera och använda taggar i Butterfly Cloud. Taggar kan användas för att spåra genomsökningar av liknande anatomi, kategorisering efter diagnos eller att förbättra ditt arbetsflöde. Du kan använda taggar för att kategorisera, söka efter och organisera studier.

Butterfly Enterprise har förinställda taggar som "DVT", "Lunga" eller "Bursit (slemsäcksinflammation)" för att granska och spåra dina studier bättre. Dessutom kan du skapa och anpassa dina egna taggar för att möta din kliniks behov.

Så här skapar du en tagg:

Obs! Det är endast Enterprise-administratörer som kan skapa eller radera taggar.

1. Logga in på Butterfly Cloud med dina Butterfly-uppgifter.
  2. Välj din avatar längst upp till höger på skärmen.
  3. Välj Företagsinställningar.
  4. Välj Taggar på vänster sida av skärmen.
  5. I textfältet anger du den taggen du vill skapa.
  6. Välj Lägg till för att skapa taggen.

Din tagg kommer att visas i listan nedan.

Så här tar du bort en tagg:

1. Logga in på Butterfly Cloud med dina Butterfly-uppgifter.
  2. Välj din avatar längst upp till höger på skärmen.
  3. Välj Företagsinställningar.
  4. Välj Taggar på vänster sida av skärmen.
  5. Gå till den tagg du vill ta bort i listan över taggar.
  6. Klicka på de tre prickarna höger om din tagg.
  7. Välj Ta bort tagg.